..Mir Se Vini Ne Radio-Dini-Islam..
  Radio-Chat
 
 


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic ...:..Es-Selam Alejkym Vllëzer dhe Motra Muslimane Jeni Te Mirseardhur Ne Radio-Dini-Islam Mund Te Degjoni ilahi,ders live,kuizi fetar etj..:...Rregullat në CHAT
1.Ne chat përgjigjen vetëm hoxhallarët.
2.Nuk lejohet debati në chat
3.Nuk lejohet postimi i linkave te website te tjerë në chat.

4.Nuk lejohet te postohen email adresat në chat.
5.Nuk lejohen bisedat personale.
6.Ndalohen bisedat personale në chat, sidomos ato në mes të vëllezërve dhe motrave Pos selamit. 
Ju faliminderit per mirëkuptim.

Kontakt Ne Msn: radio-dini-islam@hotmail.com

Nr i Vizitorve Xhemative

 
  Copyright © 2010/2011 19418 visitors (31075 hits) all rights reserved.lCreated By Radio-Dini-Islam  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Image and video hosting by TinyPic