Adem Ramadani

August 25th, 2009

Fukaraja

 1. Fukaraja
 2. Fundi Im
 3. Nena Me Nje Sy
 4. Nje Ezan Dyve Na Thrret
 5. O Njeri O Gjynahqar
 6. Qaben Spari Kur E Pash
 7. Te Pagjeturit
 8. Ti Krenohu Me Shami

Read the rest of this entry »

Befrim Berisha

August 25th, 2009

Ja Resulallah

 1. Ja Resulallah
 2. Nane moj Nane
 3. O vëlla ti më fal
 4. Ti je Rahman-Rahim
 5. Prindërit e mi
 6. O Allah Ti na Fal
 7. I lumtur T’jam
 8. Salawat

derguesi: Muhammed Turbedari

Read the rest of this entry »

Adelina Jashari

February 9th, 2009

Adelina Jashari

 1. Jetimi
 2. Mehammedi S.A.
 3. Selamun Selam
 4. Ha Allah ty te besojm
 5. Muslimane dua te jetoj
 6. Mirё se erdhё ramazan
 7. Dihmom o zotё
 8. Prinderit mi udhezo

Read the rest of this entry »

KUR’AN-I KERIM – DVD

September 1st, 2008
Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

KUR’AN-I KERIM – (10 DVD)
Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

Recitimi : Dr.Fatih Çollak
Kaligrafist : Hamit Aytaç
Leximi i Përkthimit Shqip : Afrim Gota

Zgjedhja e Sures
Zgjedhja e Pjesës (Xhuzit)
Zgjedhja e Faqës
Leximi i Përkthimit Shqip me Zë

 Azim Dagitim.comAtlas Pazarlama

Read the rest of this entry »

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

August 27th, 2008
Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë
Read the rest of this entry »

Adem Ramadani

May 20th, 2008

Adem Ramadani – Jetim me babё e nanё

 1. Shkurorёzimi
 2. Çane Kalaja
 3. Burrat e Sodit
 4. Hysen Aga
 5. Kurbeti
 6. Ugurolla Pajazit Be Djalё
 7. Brahim Pasha
 8. Selman Kadria

Read the rest of this entry »

Gazmend Hyda

May 20th, 2008

Gazmend Hyda – Ilahi nga zemra

 1. Intro
 2. Lutjete Arafatit
 3. Nje der e mbyllur
 4. Ja Rabbena
 5. Dheu i zi
 6. Hymni i pendimit
 7. Klithma e femijut
 8. O Njeri
 9. Dy sy dy drita

Read the rest of this entry »

Kosova

February 15th, 2008

Rroftë Pavarsia e Kosovës

Omer Bajrami

December 7th, 2007

Omer Bajrami – Civilizimi i keqkuptuar

 1. O Zot gjendjen përmirëso
 2. Pa namaz nuk ka shpëtim
 3. Motra e përparuar
 4. Sprova më e madhe
 5. Ajo do të na ndajë
 6. Aksa në zemër të mbajë
 7. Gjendja në ummet
 8. Zgjohuni

Read the rest of this entry »

Gazmend Hyda

October 2nd, 2007

Gazmend Hyda-Mka mar malli ne Haxh me shkue